Jan Dauchy

  • Leeftijd: 39 jaar
  • Woont in Wemmel sinds 2016
  • Studies: Graduaat bedrijfsautomatisatie, graduaat boekhouden, Master Business Administration
  • Werk: Zelfstandig Project Manager
  • Nieuw in de Wemmelse politiek

Een hart voor veiligheid en ruimtelijke ordening

Ik wil me inzetten voor een Wemmel waar iedereen zich veilig voelt: een veilige omgeving zorgt voor aangenaam wonen. Asociaal gedrag, bv. trouwstoeten die het verkeer hinderen, hoort niet thuis in onze gemeente. Als recreatieve motorrijder ligt verkeersveiligheid mij zeer nauw aan het hart, zeker in de nabijheid van scholen. Als lokale overheid zijn we het aan onze voetgangers, fietsers en kinderen verplicht om hen maximaal te beschermen en wegpiraten uit het verkeer te halen.

Een Wemmel waar iedereen zich thuis voelt: een intelligente ruimtelijke ordening zorgt voor een leefbare gemeente. Door de goede inplanting van parken, wooneenheden en winkels kan men zorgen voor een gemeente waar er ruimte is voor bewoners om verschillende activiteiten te ontplooien. Respect voor de openbare ruimte is voor mij een absolute must: vandalisme hoort in Wemmel niet thuis.

Wat je geloofsovertuiging, achtergrond of thuistaal ook is, bouwen aan het Wemmel van onze dromen doen we samen. Samen met jullie en met mijn collega’s van N-VA Wemmel wil ik werk maken van een bruisend Wemmel.