Programmafolder LB Wemmel september 2018

“Ontdek in deze folder de standpunten van Lijst Burgemeester Wemmel, gepresenteerd door onze kandidaten. We bouwen verder op het beleid van de afgelopen zes jaar, maar we leggen ook nieuwe accenten. Ons programma: realistisch, haalbaar en betaalbaar.” Walter Vansteenkiste, burgemeester.


Steun Wemmelse energieprojecten

Duurzaamheid in onze gemeente, daar dragen we bij LB Wemmel graag ons steentje aan bij. Geef mee een duwtje in de rug en stem op jouw favoriete energieproject via ‘stroomversnellers’. Als er 127 Wemmelaars digitaal stemmen voor 7 oktober krijgt de gemeente/OCMW 16.130 euro steun van de hogere overheid.


Heraanleg van de Markt

Op donderdag 23 augustus start de heraanleg van de Markt in Wemmel. De buitenste 8 meter van het middenplein wordt opgebroken en de halve kasseien die er nu liggen, worden dan vervangen door volle kasseien. Die zijn beter bestand tegen verzakkingen. Tegelijk worden ook de bomen heraangeplant. Na de renovatie zal het marktplein meer parkeerplaatsen… lees verder


Oefenmomenten digitaal stemmen

Op 14 oktober 2018 zullen we in Wemmel voor het eerst stemmen met de computer. Om iedereen vertrouwd te kunnen maken met digitaal stemmen, organiseert het gemeentebestuur verschillende oefensessies met een stemcomputer.


Werken aan de Ring

Onze burgemeester licht op RINGtv toe hoe de geplande werken aan de ring de leefkwaliteit in onze gemeente ten goede zouden kunnen komen.


Nieuwe infoborden in de parken

Zag jij de nieuwe infoborden in de parken van onze gemeente al? Er zijn er acht om te ontdekken. Het prachtige ontwerp is van de hand van Wemmelaar Tom Schamp.


Veel Wemmelaars op nationale feestdag

Naar goede traditie heeft het gemeentebestuur ter gelegenheid van de Nationale feestdag iedereen uitgenodigd voor een hapje en een drankje aan het voorplein van het gemeentehuis. 21 juli vieren we graag samen. We staan stil bij de geschiedenis met de herdenking van de gesneuvelden tijdens de wereldoorlogen en werpen een blik op de toekomst.  


Samen naar Parking W

De Rode Duivels beleefden hoogdagen op het WK in Rusland. Dankzij het prachtige initiatief van Parking W met het voetbaldorp en groot scherm voor het gemeentehuis heeft heel Wemmel volop kunnen meegenieten van deze unieke gebeurtenis. Proficiat aan de organisatoren, de talloze vrijwilligers, het gemeenschapscentrum de Zandloper en het gemeentebestuur voor dit geslaagde evenement die… lees verder


Voorstelling LB Wemmel

Op zaterdag 23 juni werd ‘LB Wemmel’ voorgesteld in koffiebar KET. We zijn een diverse lijst met onafhankelijke en partijgebonden kandidaten die zich verzamelen rond burgemeester Walter Vansteenkiste en OCMW-voorzitter Armand Hermans. Zowel ervaringsdeskundigen als nieuwe gezichten staan klaar om verder te bouwen aan de toekomst van onze gemeente Wemmel! Wat werd verteld tijdens het persmoment van… lees verder


Lijst Wemmel wordt Lijst Burgemeester Wemmel

Lijst Wemmel wordt LB Wemmel, Lijst Burgemeester Wemmel. Als groep zijn we intussen verruimd en nog sterker geworden. Verbonden door wat ons dierbaar is, en waar we allemaal het beste voor willen: onze gemeente Wemmel. We willen, samen met jou, de toekomst van Wemmel verder schrijven. Onze neuzen wijzen in één en dezelfde richting: vooruit!