Youth Tube: Wemmelse jongerendag op 28/4

youth tubeHet gemeentebestuur van Wemmel, GC de Zandloper en Jeugdraad Wemmel vzw organiseren op zondag 28 april de derde jongerendag YOUTH TUBE. Hierbij kunnen alle jongeren deelnemen aan allerlei workshops en gratis een concert bijwonen van de coverband DUK. Iedereen is welkom.

Tijdens de jongerendag kan je deelnemen aan acht creatieve workshops: Hiphop dans, Hiphop dj, Improvisatietheater, Jéjé Magic, Blutsen en builen: special effects met schmink, Action painting, Graffiti, Mocktail Adventures. Daarnaast zijn er tal van doorlopende activiteiten waar je vrij kan binnenvallen. Als afsluiter kan je een optreden van Duk bijwonen. Ook wie niet deelneemt aan het namiddagprogramma kan gratis het optreden meemaken. De activiteiten vinden plaats in de lokalen van de muziekacademie en in GC de Zandloper.

Uurschema:
13u: deuren open 
13u30: start workshops
16u45: slotoptreden van ‘Duk’
18u15: einde jongerendag

Inschrijvingen kan via 02/460.73.24. 

Alle info vind je terug op youthtube.wemmel.be

Version française

YOUTH TUBE

Quoi? Journée de la Jeunesse organisée par l’administration communale de Wemmel, le CC de Zandloper et l’asbl Jeugdraad Wemmel.

8 workshops créatifs: Hiphop moves, Hiphop dj, Jéjé Magic, Théâtre d’improvisation, Graffitis, Effets spéciaux à l’aide du maquillage, Action painting, Mocktail Adventures

+ plusiers activités permanentes gratuites
+ un spectacle de clôture gratuit

Quand?
Dimanche 28 avril

13h: ouverture des portes
13h30: début des workshops
16h45: spectacle de clôture ‘Duk’
18h15: fin de la Journée de la Jeunesse

Inscriptions: 02/460.73.24
 
Plus d’infos: youthtube.wemmel.be