Week van de bib: ‘Thuis in de bibliotheek’

20131007-230300.jpgOok dit jaar doet de bib van Wemmel mee aan de Week van de Bibliotheek! Die loopt van 12 tot 20 oktober en draait deze keer rond het thema ‘Thuis in de bibliotheek’.

De bibliotheekweek start in Wemmel met een heuse verwendag op 12 oktober. Tussen 10 en 13 uur krijgt iedere bezoeker een hapje en een drankje aangeboden. Op de verwendag hoeven nieuwe gebruikers bovendien geen lidgeld te betalen en worden boetes kwijtgescholden. Daarnaast zijn er ook de volgende activiteiten:

• Mini-manicure: Wie zich eens flink in de watten wil laten leggen, kan langskomen tussen 10u30 en 12u30 voor een mini-manicure. Die wordt gegeven door de schoonheidsspecialiste van Beauty Studio Pascale.
• Tabletcafé: Ben je gebeten door de nieuwe technologie? Spring dan zeker eens binnen in het eerste tabletcafé: een plek waar tabletgebruikers bij een gratis kopje koffie ideeën en tips kunnen uitwisselen over de nieuwste apps, tips & tricks, prijzen, etc. Het tabletcafé is open van 11u tot 12u30. Indien je over een tablet beschikt, breng die dan zeker mee!
• Voorleesuurtje: Kinderen kunnen genieten van een Nederlandstalig of Franstalig voorleesuurtje, van 11 tot 12 uur. Wie een knus plaatsje wil in de leeskring, kan best al iets voor 11 uur ter plaatse zijn.
• Tentoonstelling fotowedstrijd: In de gangen worden de inzendingen van de fotowedstrijd ‘Thuis in de bib’ tentoongesteld. De winnaars van de wedstrijd worden bekendgemaakt om 11u30.

Meer info?
Bibliotheek Wemmel: 02/462.06.20 of bib@wemmel.be

Bron: wemmel.be