Spreekuren in gemeentehuis helpen je bij keuze telecomabonnement

20131024-200453.jpg 1 op de 2 Belgen heeft een telecomabonnement dat niet is aangepast aan zijn werkelijke behoeften. Het gemeentebestuur van Wemmel organiseert op 19 november spreekuren die u helpt om de aanbiedingen van de verschillende operatoren te vergelijken.

Telefoon, gsm, internet, televisie: durf ook vergelijken!

50% van de Belgen heeft een abonnement dat niet aangepast is aan zijn werkelijke telecommunicatiebehoeften. Zelfs voor een prepaid gsm-kaart vind je goedkopere aanbiedingen. Waarom zou je dus de stap niet durven zetten?
Je gemeente helpt je om de aanbiedingen van de verschillende operatoren van je regio te vergelijken zodat je zelf het abonnement dat het best bij je past, kunt kiezen.

Kom naar de spreekuren die plaatsvinden in het gemeentehuis op dinsdag 19 november 2013 van 14u tot 19u.
Adres: Gemeentehuis – Dr. H. Folletlaan 28 – 1780 Wemmel

Een team zal je helpen om te vergelijken. Daarna is de keuze aan jou en deze keer heb je kennis van zaken.
Breng, indien mogelijk, de laatste maandelijkse facturen van je telecomoperator mee. Een team zal je helpen om de simulatie uit te voeren en te durven vergelijken!

Opgelet! De bedoeling van dit gesprek is je bij de simulatie te helpen en je de juiste informatie te overhandigen zodat je vervolgens het abonnement kunt kiezen dat het best bij je behoeften past.

Tijdens het gesprek kunnen we al je vragen over problemen in de telecommunicatiesector echter niet beantwoorden. Indien je vragen hebt, proberen we je te helpen en geven we je de contactgegevens van de diensten die je het beste kunnen helpen.
wemmel.be