Lijsttrekker OCMW bekend

Armand Hermans zal voor Lijst Wemmel de OCMW-lijst trekken tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen. Als financieel en administratief directeur sector ouderenzorg van Emmaüs vzw beschikt Armand over de nodige expertise om deze uitdaging vol overtuiging aan te gaan.
Armand Hermans trekt OCMW-lijst WEMMEL

De lijst WEMMEL (CD&V, N-VA, SP.A, Open VLD, Groen, Onafh.) maakte de kandidaten voor de OCMW-lijst bekend.

In Wemmel wordt net zoals in de andere faciliteitengemeenten in de Rand het OCMW-bestuur rechtstreeks verkozen via OCMW-verkiezingen die tegelijk plaatsvinden met de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober.

Lijsttrekker voor de lijst WEMMEL is Armand Hermans, voormalig directielid van het KBC-kantoor, mede-oprichter en presentator van de Wemmelse verenigingenquiz en actief in verschillende verenigingen.

Hij is ook financieel directeur van de Emmaüs-groep, die gezondheids- en welzijnszorg biedt in meer dan twintig voorzieningen en 5.500 medewerkers telt.

Op de tweede plaats staat Jeanine Huygens-Van Langenhove, de echtgenote van oud-burgemeester en ex-internationaal scheidsrechter Marcel Van Langenhove, die zelf lijstduwer is op de lijst Wemmel. Paul Van De Brande (Open VLD) staat op de derde plaats, gevolgd door Eliane Hulpiau (CD&V) en Lien Tilley (Onafh.) Louis Waxeiler (Open VLD) duwt de lijst.

Bron: Het Nieuwsblad, woensdag 11 juli 2012