Hoeveel is een woning in Wemmel vandaag waard?

Op de Heizel in Brussel gaan vandaag de deuren van Batibouw open. Naar aanleiding van de jaarlijkste bouwbeurs maakte Het Nieuwsblad een vastgoedrapport van elke Vlaamse gemeente. Ontdek de huidige verkoopprijzen van woningen, appartementen of bouwgronden in jouw gemeente en wat er momenteel te huur of te koop staat. Of bereken voor hoeveel euro jouw woning vandaag verkocht zou kunnen worden.

In het vastgoedrapport kom je te weten:
– De gemiddelde verkoopprijs van een woning, villa, appartement of bouwgrond
– De vastgoedprijzen in de regio, is jouw gemeente duurder of goedkoper?
– Het huidige aanbod van woningen of bouwgronden die te koop staan.
– Bereken de waarde van je eigen woning: Geef het aankoopbedrag en het jaar van aankoop in en ontdek meteen hoeveel jouw woning vandaag waard is.

Kraainem duurste gemeente in Vlaanderen
In de eerste drie kwartalen van 2012 kostte een gemiddelde woning in Vlaanderen 207.404 euro. De gemiddelde verkoopprijs van villa’s bedroeg 354.155 euro, van appartementen 205.948 euro en voor een bouwgrond betaalde je gemiddeld 128 euro per m². 

De duurste Vlaamse gemeente in die periode was Kraainem, daar betaal je 368.928 euro voor een woning. Als we de woningprijzen op een kaart van Vlaanderen bekijken valt op dat vooral de gemeenten in de Brusselse rand en rond Antwerpen bij de duurste behoren.

Hoe duur is wonen in Wemmel? Bekijk het hier.

Het Nieuwsblad, 21 februari 2013