Ezelsoor: gratis boekenkaftdag op woensdag 4 september

ezelsoorDe gemeente en de bibliotheek werken op woensdag 4 september mee aan Ezelsoor: een gratis boekenkaftdag voor kinderen van 6 tot 12 jaar in de Zandloper. De kinderen krijgen gratis kaftpapier en etiketten, ze kunnen hun kaftjes laten personaliseren door bekende illustratoren én ze kunnen deelnemen aan leuke workshops. Afspraak vanaf 14 uur in de Zandloper.

Kom je boeken kaften in GC de Zandloper
De kinderen krijgen GRATIS vellen kaftpapier en etiketten, goed voor het kaften van 12 normale schriftformaten. Jongeren uit tekenacademies en scholen tekenden het kaftpapier.

Ik kaft/jij kaft/wij kaften
Vrijwilligers helpen om je boeken en schriftjes te kaften. Maar alle hulp van je familie is meer dan welkom! Voor scharen en plakband zorgen wij.

Wedstrijd
Als je aankomt, krijg je een reuzenetiket waarmee je meedoet met onze wedstrijd. In ruil voor een ingevuld etiket, krijgt elk lagereschoolkind vijf vellen kaftpapier, één vel bruin kaftpapier en 12 etiketten. De school die het meeste leerlingen aanbrengt, wint een mooie prijs.

Illustratoren maken jouw gekafte boek uniek
Illustratoren maken op de cover van jouw – met bruin kaftpapier – gekafte boek een leuke tekening. Een originele tekening maakt jouw saaiste boek uniek!

Creatieve workshops
Wie even genoeg heeft van al dat kaften en creatief wil zijn, kan zich amuseren in een van de vele workshops. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen brooddoos pimpen.

Cultuurmarkt
Op onze minicultuurmarkt kan je (culturele) activiteiten voor kinderen in Wemmel leren kennen. Verenigingen introduceren met plezier hun werkjaar op kindermaat Je kan tickets kopen voor (familie)voorstellingen en inschrijven voor workshops en stages.

Randanimatie
Ben je toe aan wat ontspanning, dan is er speciaal voor jou de tattoowinkel. Heb jij ook altijd al gedroomd van een originele tattoo? Kom dan naar de tattoowinkel van Sandrine Lambert. Kies een leuke tattoo uit of geef de titel van je favoriete boek. Sandrine zal die met liefde op je arm, je schouder of je enkel zetten!

Met steun van de Vlaamse Rand.

Meer info: www.ezelsoor.info of www.dezandloper.be