Derde Grote Prijs van Wemmel: schrijf je nu in!

zeepkistenraceOp vrijdag 10 mei strijden de gocartracers en zeepkistenbestuurders opnieuw in de straten van Wemmel-dorp voor de hoogste eer. Ook gemeenteraadslid Wies Herpol (W.E.M.M.E.L) is als vrijwilliger bij de organisatie betrokken. Verenigingen die een standje willen plaatsen, zijn welkom. Ook mensen die graag deelnemen aan één van de twee races kunnen zich nu inschrijven.

Het grote videoscherm sprong vorig jaar letterlijk en figuurlijk in het oog. Ambiance en volksplezier heersten in het centrum van onze gemeente. Ook dit jaar wil de organisatie die positieve lijn doortrekken en trachten ze via een kleiner parcours, de attractiviteit te verhogen. Daarnaast is er heel wat randanimatie en is ook de traditionele meikermis van de partij.

Standje plaatsen?
De GP is de ideale gelegenheid om jouw vereniging in de kijker te zetten en de verenigingskas te spijzen. Je kan een drank, eet- of promotiestand aanvragen (via info@jeugdraadwemmel.be voor 15 april 2013) of de vlag of banner van jouw vereniging meebrengen, zodat we die op 11 mei kunnen uithangen op de nadars.

Inschrijven?
Uiteraard kan je als vereniging (maar ook als individu) deelnemen aan de wedstrijden. Voor inschrijvingen en meer informatie kan je terecht in GC de Zandloper via info@dezandloper.be of 02/460.73.24.

Meer info: www.jeugdraadwemmel.be.

De GP is een organisatie van Jeugdraad Wemmel vzw, de Nederlandstalige Culturele Raad Wemmel vzw en de Wemmelse Sportraad, met de ondersteuning van GC de Zandloper en het gemeentebestuur van Wemmel.