Dankjewel vrijwilligers!

vrijwilliger bedanktDe vrijwilligers van het Lokaal Dienstencentrum EUREKA werden op 8 maart in de bloemetjes gezet tijdens een vrijwilligersfeest. In totaal telt EUREKA een 80-tal onmisbare helpende handen. Wil jij ook graag een steentje bijdragen zijn? Geef ons een seintje.Momenteel zijn er een 80-tal vrijwilligers actief die ondersteuning bieden op verschillende manieren:
– Administratief: vertaling van activiteitenkalender en documenten, klaarmaken voor verzending, activiteiten op de website van de gemeente plaatsen,…
– Chauffeurs: mindermobielencentrale, boodschappendienst,…
– Algemeen: Kerstmarkt, smulnamiddagen, activiteiten ism de gemeente,…
– Lesgevers: informatica lessen, schilderateliers, bloemschikken, bewegingsactiviteiten,…

Ze doen dit allemaal met heel veel inzet en enthousiasme en bovendien volledig belangloos. We tonen onze waardering dan ook graag door het organiseren van een vrijwilligersfeest ter afsluiting van deze ‘week van de vrijwilliger’.

Het vrijwilligersfeest was naast een bedankingsgebaar ook een leuke manier om de sociale cohesie onder de vrijwilligers te bevorderen. een goede gelegenheid om elkaar beter te leren kennen na de toespraak van de voorzitter Armand Hermans. De vrijwilligers die de eerste editie van de seniorengids verdeelden op bijna 2.000 exemplaren in de Wemmelse brievenbussen kregen een speciaal woord van dank.

Nieuwe vrijwilligers zijn uiteraard altijd welkom: je kan er niks mee verdienen, maar je wordt er ontzettend rijk van. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Lieve Verschueren, centrumleider op lieve.verschueren@wemmel.be of via 02 462 03 30 tijdens de kantooruren.